figure figure

3 gode tips: Sådan gør du barnets fødselsdag til et hit

Skrevet af: Anne Larsen

Er det blevet tid til at holde fødselsdag for dit barn? I så fald vil du naturligvis gerne sikre, at det bliver et hit. Langt de fleste børn vægter det nemlig meget højt, at de får lov til at fejre fødselsdag med deres venner.

Til trods for, at det kan virke som en simpel opgave at stable en sådan fest på benene, er det faktisk ikke altid tilfældet. Det er i hvert fald noget, der kræver en del overvejelse og forberedelse, hvis man skal ramme plet.

Hvis du står overfor at skulle holde en børnefødselsdag, så bør du læse med herunder, da du her vil blive præsenteret for tre gode tips, der kan gøre det lettere at gøre barnets fødselsdag til et hit.

#1: Skab en fødselsdag med tema

En rigtig god løsning, er at skabe en fødselsdag med et tema. Når du skal vælge dette tema, er det vigtigt, at der bliver taget højde for, hvad barnet har af interesser. Er dit barn f.eks. vild med fodbold, er det oplagt at bruge dette som festens tema.

Du skal desuden ikke være bekymret for, at det kommer til at betyde, at du får en masse at se til. Du kan nemlig købe festpakker, der indeholder alt, hvad du skal bruge, når du skal lave en børnefødselsdag med et bestemt tema.

Det er derfor oplagt, at du vælger at købe en sådan festpakke, men det er selvfølgelig vigtigt, at pakken er bygget op omkring et tema, der har dit barns interesse.

#2: Sørg for en masse aktiviteter

Én ting, der kan være med til at gøre en børnefødselsdag til en fiasko er, at der ikke er nok aktiviteter. Derfor er det også vigtigt, at det er noget, du har fokus på at sørge for, hvis du vil være sikker på, at festen bliver et hit.

Her kan det naturligvis være svært at ramme plet i forhold til at vælge aktiviteter, som alle børnene er vilde med. Selvom det ikke er nemt, er det dog vigtigt, at du forsøger at inkludere alle, der deltager ved fødselsdagen.

Det er desuden vigtigt at nævne, at det ikke behøver at være aktiviteter, der koster en masse penge. Der findes mange glimrende løsninger, der faktisk ikke koster det store at arrangere.

#3: Inviter i god tid, så flest mulig kan deltage

Dit barn vil selvfølgelig gerne have, at der er flest mulig, der kan være med til festen. Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at få sendt invitationer ud i god tid. Ved at gøre dette, øger du nemlig chancerne for, at hele klassen kan være med.

Det skader dog ikke, at du på forhånd fortæller barnet, at det ikke er sikkert, at hele klassen kan deltage. Det kan nemlig ikke udelukkes, at der er børn i klassen, der har andre planer på den dag, I beslutter at holde fødselsdag.

Ikke desto mindre er det dog med til at øge sandsynligheden for, at der er flere, der kan deltage, hvis du får sendt invitationer ud i god tid – og ikke ugen inden festen bliver afholdt.